Experttjänster

Vi har deltagit i Finlands största projekt inom industri och byggnation. Vi har en gedigen erfarenhet och kompetens av projektarbete.

Specialbyggda lösningar

Alla lösningar utformas efter kundens behov.

Genom oss kan du dra full nytta av vårt breda utbud av tjänster, antingen inom specifika sektorer eller som heltäckande lyftservicelösningar.

Vår uppgift är att hjälpa dig genom vår och våra samarbetspartners expertis.

Tutustu palveluihimme

Övervakning av lyftarbeten

Vi ser till att alla lyftarbeten utförs säkert och att ingen utsätts för fara, varken människor eller maskiner. Vi övervakar att både förarna och kranarna har nödvändig dokumentation och kompetens att utföra lyftarbetet.

Säkerhet på byggplatsen

En utsedd safety-person ansvarar för helhetssäkerheten på byggplatsen. Den som övervakar lyftarbeten övervakar i regel ett lyft åt gången, safety-personen värnar om säkerheten för alla lyftarbeten på byggplatsen. Säkerhet är viktigt för oss.

Planering av lyftarbeten

Vi utarbetar planer för lyftarbetet, utifrån vilka förarna får en överskådlig uppfattning av lyftarbetet i text och bild. Lyftkranen kommer till rätt plats med rätt utrustning och övervakaren kan se till att lyftarbetet utförs enligt plan.

Projektledning

Allt behöver inte handla om lyftprojekt. Vi har erfarenhet om allt från byggnation av vindkraftparker. Vi ansvarar gärna även för stora projekt inom industri och byggnation.

Oss, Rentop

Rentop är ett internationellt företag i lyftbranschen. Vi har verksamhet i över 25 länder och 150 medarbetare.

Kontakta oss

Kontakta oss per e-post, telefon eller på kontaktformuläret. Vi finns i fem olika städer både i Finland och Polen.