Bli förare?

Börja smått och ta dig till toppen. Vi utbildar experter för lyftbranschen i samarbete med olika utbildningscentrum. Det finns en förarhytt och arbetsuppgifter som passar alla oavsett livssituation.

Hitta en perfekt uppgift för dig

Tillsammans hittar vi en lämplig utmaning för just dig.

Var inte rädd för förändring. Lyftbranschen behöver experter och kanske du har just det nya, efterlängtade perspektivet tack vare en annorlunda arbets- eller utbildningsbakgrund.

Jos nosturinkuljettajan työ kiinnostaa tai haluat kartuttaa osaamistasi alalla – ole meihin yhteydessä.

Olika arbetsuppgifter för olika människor

För vem lämpar sig vår utbildning?

Oavsett om du är expert i branschen eller söker efter helt nya synvinklar i livet och ditt jobb kan vi hitta lämpliga arbetsuppgifter för dig och se till att du får rätt utbildning. Vi är ett mycket internationellt företag och ger dig verkligen chansen att se världen.

Varför lönar det sig att söka med?

Vi erbjuder ett varierande arbete. Arbetsplatserna, arbetsuppgifterna och lyftanordningarna varierar. Det är inte nödvändigt att åka till samma arbetsplats varje morgon, men det är också en möjlighet. När du får mer erfarenhet och kunskap kan du allt oftare välja de arbetsuppgifter och platser som passar dig bäst.

Hurdana uppgifter kan du arbeta med?

Du kan planera din karriärväg tillsammans med vår personal. I takt med att du får mer erfarenhet och yrkeskunskap har du möjlighet att arbeta med olika lyftanordningar från små minikranar till de största kranarna i världen i projekt på världens största företag i lyftbranschen. Din karriärväg kan också leda till att bli arbetsledare eller andra sakkunniguppgifter.

Hurdan är lönenivån?

Din lön motsvarar alltid minst den nivå som fastställs i branschens kollektivavtal. Ibland kan lokalt avtalande också tillämpas om projektets karaktär kräver det. Vi tar hand om våra medarbetare. Dagpenning och boendekostnader ingår naturligtvis i lönen.

Rentop stöder sina medarbetare

Olipa kyseessä sitten kouluttautuminen uusiin tehtäviin, tarvitsemasi tuki työmailla tai vaikkapa nostureiden korjaaminen – meidän kanssa et jää yksin.

EXEMPEL KARRIÄRVÄG: ingen värdeskala, det finns olika utbildningsalternativ.

Jag hamnade på Rentop av en slump. En nackdel med arbetet är de långa arbetsdagarna, men lönen är bra och känns belönande.

- Joni, Bytt från ingenjörs- och dörrvaktsarbete till Rentop

På Rentop får man jobba med olika uppgifter, det är inte samma sak hela tiden. Det finns möjlighet till fortbildning. 

- Jyrki, Bytt från chaufförsjobb till lyftkranar 

Oss, Rentop

Rentop är ett internationellt företag i lyftbranschen. Vi har verksamhet i över 25 länder och 150 medarbetare.

Kontakta oss

Kontakta oss per e-post, telefon eller på kontaktformuläret. Vi finns i fem olika städer både i Finland och Polen.